Objava - Orodja za testiranje kvalitete spletnih strani - SEO

datum objave: 02.10.2020
V vseh letih našega delovanja na področju izdelave spletnih strani smo se trudili, da bi bili naši izdelki kar najbolje uvrščeni z Googlovimi iskalniki. Ker je uvrstitev predvsem odvisna od pravilne optimizacije spletne strani SEO, je vsak nov izdelek potrebno dobro preizkusiti. Pomembno je namreč, da ustreza vsem kriterijem za visoko oceno po Googlu.
 
Za testiranje kvalitete spletnih strani je na svetovnem spletu veliko različnih orodij. Skoraj vsa so na spletu brezplačna, vendar le z osnovnim naborom funkcij. To je za običajna testiranja optimizacije dovolj, za popolnejšo uporabo pa mora imeti izdelovalec spletnih strani profesionalna orodja, ki so plačljiva.

Na začetku smo kvaliteto naših izdelkov ugotavljali z orodjem SEO Hacker, ki nam je dal dokaj oprijemljive in všečne rezultate. Ker pa z njim nismo dobili vseh odgovorov za stvari, ki so nas zanimale, smo se ozrli po drugih ponudnikih. Preizkusili smo jih kar precej, na koncu pa ugotovili, da si glede optimizacije lahko največ pomagamo z orodji Seobility, Ubersuggest Neila Patela in predvsem Semrush. Vse zadnje tri bomo v kratkem tudi bolje predstavili.

Ker večina komentatorjev na spletu omenja Semrush kot najboljšega na svetu, je to orodje postalo naša sedanja izbira. Daje nam vse popolne analize spletne strani, da jo lahko izboljšamo do kar najvišje kvalitete. Seveda pa omenjeno testiranje ni dovolj, saj moramo preveriti še nekatere druge kriterije. V eni prihodnjih objav bomo omenili tudi te.
 
Ubersuggest Neil Patel
Seobility Chacker G-Soft
Semrush
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si