Objava - Izdelava spletnih trgovin - Nova generacija studia G-Soft

datum objave: 02.04.2021
Prvotna dejavnost studia G-Soft je bila povsem na začetku samo izdelava spletnih strani. Kmalu pa smo spoznali, da bomo morali delovanje razširiti še na dodatno ponudbo, povezano z dogajanjem na svetovnem spletu. Del te je tudi izdelava spletnih trgovin, ki sicer zahteva več računalniškega znanja, je pa zelo zanimiva.
 
Pandemija s koronavirusom COVID-19 je prisilila številne trgovce, da so morali za daljši čas zapreti svoje trgovine in so se preusmerili na spletno prodajo. S tem se je povečalo tudi povpraševanje, izdelava spletnih trgovin pa je postala še bolj iskana. Z izkušnjami, pridobljenimi z izdelavo nekaj spletnih trgovin, smo se lotili izdelave nove generacije, ki sedaj predstavlja našo drugo najpomebnejšo ponudbo.
 
Izdelava spletnih trgovin - Nova generacija studia G-Soft
Pri snovanju smo si zadali za cilj, da mora naša izdelava spletnih trgovin ponuditi trgu rešitve, po katerih bodo rade segale stranke. Pred očmi smo imeli, da morajo biti naše spletne strani čim bolj estetske, saj jih tako zainteresirani raje obiščejo. Vsaj toliko pomembno pa je tudi, da je spletna trgovina čim bolj pregledna in enostavna za nakupe strank.
 
Ker pa sama spletna trgovina za iskalce ne bi bila dovolj, smo razvili tudi lastni CMS urejevalnik, s katerim lahko spletni trgovci vpisujejo v bazo podatkov svoje artikle. Isto orodje pa je združeno še s CMS nadzornim sistemom, ki omogoča trgovcu dober pregled nad svojimi strankami ter celotno prodajo skupaj z izdanimi predračuni in računi.
 
Izdelava spletnih trgovin - Nova generacija studia G-Soft
V studiu G-Soft torej vsaki stranki ponudimo celoto, ne pa samo izdelavo spletne trgovine. Zato posebej poudarimo, da je v ceni vključena tudi izdelava CMS urejevalnika in CMS nadzornega sistema v osnovni verziji. Poleg omenjenih dodatkov pa brezplačno naredimo še osnovno optimizacijo spletne trgovine SEO oziroma njen Search Engine Optimization, da bo e-trgovina kar najbolje uvrščena med zadetki.
 
Več o tem lahko preberete na G-Softovi spletni strani in sicer na podstrani Izdelava spletnih trgovin - Opis.
 
Ker zainteresirani za izdelavo spletne trgovine največkrat ne vedo, kakšen izdelek bodo dobili, smo izdelali tudi spletno trgovino v Demo verziji. To bomo podrobneje predstavili v naši naslednji objavi.
 
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si