Dodatne spletne strani studia G-Soft

Povzetki knjig

Spletni studio G-Soft je izdelal posebno spletno stran, ki je namenjena objavljanju povzetkov prebranih knjig s področja zgodovine, glasbe in slikarstva. Zaenkrat je na seznamu dvanajst različnih knjig, ki pa jih bomo sčasoma še dopolnjevali. Vse knjige smo prebrali sami in si sproti zapisovali njihove povzetke. Ti so čez daljši čas zelo dobrodošli, če želimo na hitro 'prebrati' knjigo še enkrat.
Zelo prav pa nam povzetki pridejo tudi v primerih, če nas zanima kakšna podrobnost iz določene knjige, ki smo jo že pozabili. V knjigi bi jo težko našli tudi po daljšem listanju, v povzetku pa jo poiščemo praktično v trenutku. Le odpreti ga moramo in uporabiti funkcijo računalnika Poišči.
Zaenkrat so na seznamu naslednji povzetki: Sveta kri in sveti gral, Kleopatra, Danes grofje Celjski in nikdar več, Habsburžani, Zlato pero (Wolfgang Amadeus Mozart), Beethoven, Verdi, Bohemi in metulji (Giacomo Puccini), Primavera (Sandro Botticelli), Leonardo, Michelangelo in Rembrandt.
Na zalogi imamo še povzetke knjig Julij Cezar, Egipčan Sinuhe, Peter Iljič Čajkovski in Burno življenje o Fredericu Chopenu. Ko jih bomo lektorirali, jih bomo dadali v bazo podatkov.
Spletna stran je namenjena vsem, ki radi širijo svojo razgledanost, pa zaradi preobilice dela za branje obsežnih knjig nimajo časa. Na ponujeni način lahko vsebino vsake od navadenih knjih preberete v dobri uri, saj ne obsega več kot petintrideset strani A4 formata v Wordu. Vsak, ki ga kateri od povzetkov zanima, si ga lahko brezplačno naloži s te spletne strani v svoj računalnik, lahko pa jih dobi tudi vse.
Povezava na spletno stran: Povzetki knjig
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si