Dodatne spletne strani studia G-Soft

Arce d.o.o.

Leta 1983 je naš sodelavec Jože Pogačar zapustil razvojni oddelek kranjske tovarne Iskra Telekomunikacije, kjer je razvijal mikroračunalniško krmiljene zasebne oziroma hišne telefonske centrale EPABX. Z bogatimi izkušnjami, ki jih je dobil v dvanajstih letih dela, je nekaj let deloval kot izumitelj v svobodnem poklicu in zasebni raziskovalec, leta 1994 pa je zaradi lažjega poslovanja ustanovil podjetje Arce d.o.o. s sedežem v Kranju. Podjetje se je ukvarjalo z razvojem in izdelavo mikroračunalniških procesnih aplikacij oziroma z nadzorom industrijskih procesov. Tudi z razvojem številnih procesnih sistemov si je pridobil veliko znanja, predvsem pa izkušenj.
Takratno razvojno delo, ki je bilo na področju mikroračunalništva pri nas v marsičem pionirsko, nam je prišlo še kako prav, saj smo takrat osvojili veliko potrebnega znanja, predvsem pa izkušenj z bazami podatkov. Te nam koristijo vse od leta 2015, ko smo se lotili naše nove dejavnosti, ki jo sedaj predstavlja izdelava spletnih strani. Predvsem dobrodošle pa so izkušnje, kadar se spopadamo s težjimi problemi, kot sta izdelava spletnih aplikacij in izdelava spletnih trgovin, saj je na tem področju potrebno veliko računalniškega aplikativnega znanja.
Po končani delovni dobi, ki se mu je iztekla leta 2007, je podjetje Arce d.o.o. prenehalo delovati, z njim pa je presahnila tudi spletna stran, ki je ni več potreboval.
To spletno podstran smo naredili z namenom, da vsi, ki bi še morebitno iskali podjetje Arce, pridejo preko nje na spletno stran studia G-Soft. Preusmeritev na našo uradno spletno predstavitev se s spletne strani Arce d.o.o. izvede avtomatično po pretečenih 5 sekundah.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si