Lepote Slovenije

STRAN JE V DELU

Objavljajte lepote Slovenije in posnetke delite drugim.
Spletna stran je namenjena vsem, ki iščejo lepe posnetke naše domovine. Z njo smo omogočili, da se fotografije, ki so zanimive tako za Slovence kot za tujce, nahajajo na enem mestu.
Vse fotografije so na razpolago v objavljeni kvaliteti in si jih lahko brez zadržkov naložite s spletne strani. Če pa bi kdo želel določeno fotografijo z večjim številom točk, se mora obrniti na posameznega avtorja.
Povej še oblaček ti bel,
obhodil že ves si svet,
je lepša dežela še kje,
kot naša, kjer sem doma.
Je vetrič veselo zavel,
preletel je prek sveta
in takih lepot ni našel nikjer,
kot tule, kjer sem doma.
(besedilo: Marjan Stare)
lepote slovenije
Za avtorje fotografij
Kadar se odpravite na izlete v gore, na slovensko obalo, jezera ali kamorkoli v naravo, vzemite s seboj fotoaparate. Nikoli ne veste, kdaj se vam bo spet ponudila priložnost, ki jo boste brez aparata zamudili.
lepote slovenije
Če imate aparate boljše kvalitete, bodo fotografije lepše od tistih, ki jih posnamete z mobilnimi telefoni. Tisti pa, ki ste le priložnostni fotografi, lahko naredite dobre posnetke tudi z mobilniki. Ko se vrnete domov, posnetke objavite na podstrani Lepote Slovenije, da bodo na razpolago tudi drugim.
Posnetki, ki jih zajamete v objektiv, so večinoma točkovno veliki in zavzamejo veliko spominskega prostora. Lahko jih sami obdelate s primernim urejevalnikom fotografij (Photoshop, ...), če pa jih boste objavili v originalni verziji, jih bo spletna stran sama zmanjšala na velikost, manjšo od 200 kB.
Priporočamo, da naj imajo fotografije širino 1024 ali 1280 px, razmerje širina:višina pa naj bo 4:3.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si