Urejevalnik nadzornega sistema

Obrazec prijave
Spletni studio G-Soft je razvil in izdelal svoj urejevalnik nadzornih sistemov, ki deluje na principu CMS-jev. Priredili smo ga tako, da se najbolj sklada s spletnimi stranmi, ki jih izdelujemo, temu pa priredimo tudi vsebino in poimenovanje v bazi podatkov. Naše urejevalnike uporabljamo pri spletnih aplikacijah in trgovinah, da imajo stranke dober pregled o prodaji svoji storitev in izdelkov. Tu gre predvsem za pregled vseh njihovih strank, izdanih predračunov in računov ter obveščanja o raznih novostih in akcijah.
Pri spletnih trgovinah je edina stvar, ki jo stranke lahko naredijo, potrditev prejetih zneskov za predračune, če je šlo za bančna nakazila. V primeru uporabe kreditnih kartic ali PayPala ta funkcija nadzornega sistema ni potrebna.
Prikazani nadzorni sistem je v demo verziji, njegovo delovanje oziroma pregled strank in prometa pa si lahko ogledate po kliku na tipko Potrdi. Tak prikaz se nam zdi povsem zadosten, da stranke dobijo dober pregled nad izgledom in uporabnostjo naših nadzornih sistemov.
Nadzorne sisteme lahko izdelamo tudi tako, da bodo na željo naših strank prikazovali še druge podatke, ki so potrebni za dober pregled dela aplikacije, poslovanja trgovine ali proizvodnje. Pri vseh prikazih pa je pomembno, da nadzorni sistemi vsebujejo tudi razne filtre, ki so nujno potrebni, če ima stranka na spletni strani veliko prometa, s tem pa je tudi število predračunov in računov veliko.
Naredimo pa jih lahko za druge imetnike spletnih aplikacij in trgovin, ki so za dober nadzor zainteresirani, pa jim izdelovalec spletne strani ni več dosegljiv, ali pa tega dela ne obvlada. Pri tem je edini pogoj, da nam stranka zagotovi dostop do njihove baze podatkov.
ločilo ločilo ločilo
Urejevalnik spletnih strani CMS je izdelal Studio G-Soft - izdelava spletnih strani.
Demo nadzorni sistem - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
telefon: 051 - 212 886, 051 - 202 456
Izdelava spletnih strani: G-SOFT