Oblikovanje logotipov

Ko navežemo s potencialno stranko prvi kontakt, se poleg njenih želja in zahtev pozanimamo še, če ima svoj logotip. Največ odgovorov je bilo doslej pritrdilnih, smo pa naleteli tudi na več zainteresiranih za spletno predstavitev, ki logotipa niso imele ali pa jim star ni bil všeč. Takim strankam ponudimo možnost, da jim logotip izdelamo mi in če bodo z njim zadovoljne, ga lahko vključimo na njihovo spletno stran.
Če stranka želi, da ji njihov zaščitni znak naredimo mi, nas zanima, kako približno naj bi izgledal po njihovem videnju. Zanima nas tudi barva, ki naj bi bila na njihovi spletni strani vodilna, saj se šele takrat lahko lotimo risanja prvih osnutkov.
Za oblikovanje logotipov uporabljamo izredno močno orodje Coredraw X8, ki omogoča risanje v vektorski obliki. Ko smo z osnutkom logotipa sorazmerno zadovoljni, ga pretvorimo v PNG format in ga pošljemo stranki na vpogled. Stranka nam sorazmerno hitro posreduje svoje mnenje in če z osnutkom ni povsem zadovoljna, ga skupaj dodelamo v smeri, ki smo si jo začrtali.
Po dokončni potrditvi logotipa, ga kasneje uporabimo pri izdelavi spletne strani, če nas stranka izbere za izdelovalca njihove spletne predstavitve. Isti logotip pa se lahko uporabi tudi pri novi celostni podobi stranke. Lep primer je podjetje Podpora zdravju d.o.o., za katerega smo izdelali tudi posetnice, samo pa ga uporabljajo tudi v druge namene.
V nadaljevanju navajamo dimenzijsko različne tipe logotipov, ki smo jih v studiu G-Soft izdelali v preteklosti. Ker smo doslej dobili precej pohval tudi na te izdelke, si nadejamo novih naročil oblikovanja logotipov tudi za stranke, katerim spletne strani nismo izdelali mi.
Logotipi
studio G-Soft
Studio G-Soft
Nataša Valant
Nataša Valant
Podpora zdravju
Podpora zdravju
Filter PRB
Glamping Krištof
Filter PRB
Filter PRB
Slovensko zgodovinsko društvo
Slovensko zgodovinsko društvo
Logotipi - ležeči
Dare Jarc
Gigolo Mateo
Foto DD
Logotipi - ležeči, brez ozadja
Original Pohorci
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si