Reference - Osnutki

Vija Vaja

coreldraw in photoshop
V spletnem studiu G-Soft smo na začetku nove dejavnosti izdelali spletno stran za plesne šole, nadeli pa smo ji resnično ime, ki obstaja v Ljubljani. V tem delu smo videli predvsem izziv, saj se za plesne šole lahko dobijo številne profesionalne fotografije, ki naredijo spletno stran lepšo in bolj privlačno.
Dodatna dobra stran plesnih šol, ki nudijo za ples zainteresiranim učenje vsemogočih plesov, tudi veliko primerne glasbe. Ta predstavlja za spletno stran prijetno poživitev.
Za to spletno stran smo na podstrani Domov izdelali tudi zelo zanimivo grafično animacijo menjavanja lepih fotografij plesov, ki daje našemu izdelku še dodatno vrednost.
  • leto izdelave: 2016
  • stranka: umišljena spletna stran
  • povezava: Vija Vaja
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Gibalni institut Vija Vaja
Gibalni studio Vija Vaja je svojo poslovno pot pred dolgimi leti začel kot plesna šola in poučevanje klasičnih in modernih plesov je vse do danes ostala osnovna dejavnost, ki so se ji s časom pridružile še druge. Z vse večjim zanimanjem za orientalsko filozofijo in način življenja se je med Slovenci pojavila želja po prakticiranju joge po eni strani in vzhodnjaških borilnih veščin po drugi. Od tod je bil le korak do organiziranja dogodkov, ki so združevali obe komponenti, družabno-meditacijsko in gibalno, torej predhodnikov sedanjih 'team buildingov'. Z menjavo lastnika se je studio znova bolj osredotočil na svojo začetno dejavnost, na poučevanje plesa. Danes je Vija Vaja med najbolj uspešnimi plesnimi šolami, za kar gre zasluga viziji prvega lastnika, ki je postavil temelje poučevanju netradicionalnih plesov v Sloveniji, nenazadnje pa tudi dolgi vrsti učiteljev plesa, ki so se kalili v tej šoli in kasneje svoje znanje plemenitili v tujini.
Zapri
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si