Reference - Osnutki

Beeryard

coreldraw in photoshop
Med prvimi naročili smo v studiu G-Soft dobili v izdelavo spletno stran za distributerja belgijskega piva na področju Slovenije. To je bilo podjetje Pivotoč d.o.o., ki je tržilo blagovno znamko Beeryard, po kateri je spletna stran dobila svoje ime. V prodajnem programu, ki je namenjen izključno gostincem, imajo številna piva iz dežele pijač, narejenih iz hmelja, pšenice ali ječmena.
Seznam vseh belgijskih piv, ki jih dobavljajo svojim strankam, je sorazmerno obsežen, med najbolj prodajanimi pa so znamke Amstel, Barbar, Blanche de Bruxelles, Bush, Duvel in Leffe. Omenjena piva so bela in črna, po okusu pa so poleg bolj pitnih tudi desertna in nekatera celo sladka, saj vsebujejo sokove raznih sadežev. S slednjimi zadostijo tudi okuse nežnejšega spola, ki mu grenko pivo ni najbolj všeč. Tržijo pa tudi pivo Heineken ter obe najpomembnejši slovenski znamki, Laško in Union.
Omenimo pa še, da so v njihovi ponudbi tudi brezalkoholna piva, ki so dobrodošla v zadnjih letih, ko veljajo vse strožji cestno-prometni predpisi.
Za spletno stran smo izdelali tudi urejevalnik CMS oziroma Content Management System, s katerim je lahko stranka sama vpisovala vso ponudbo, jo kasneje popravljala ali pa celo izbrisala iz baze podatkov.
Ker smo to spletno stran delali povsem na začetku naše nove dejavnosti, še ni bila narejena po prilagoditvenem načinu oziroma Responsive Designu, s tem pa tudi ni bila prijazna do mobilnih naprav. Žal pa je delo zaradi nam nerazumljivega vzroka s strani naročnika zamrlo in tako tudi ni prišlo do dokončanja in preureditve strani, ki bi bila prilagojena različnim širinam ekranov in ekranskih oken.
  • leto izdelave: 2016
  • stranka: umišljena spletna stran
  • povezava: Beeryard
Zapri
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si