Reference - Osnutki

Gostilna Krištof

Gostilna Krištof
V Predosljah pri Kranju, se nahaja Gostilna Krištof, ki je sorazmerno blizu našega doma. Lokal velja za enega najuglednejših v Sloveniji, saj slovijo po odlični kuhinji, izbranih vinih prestižnih vrst in prijetnem, domačem okolju. Njihovi odličnosti potrjuje tudi nagrada Zlati krožnik, ki jim ga je leta 2020 podelilo francosko gostinsko združenje Michelin.
Spletna stran pa ne prikazuje samo gostilne, ampak tudi njihovo dodatno ponudbo. Sem prištevajo Nežkino kuhinjo, Večerjo na zajli, goste pa lahko razvaja kuhar za dva ali pa jim postrežejo za mizo v naravi. Za vse te dodatke vsebuje spletna stran svoje podstrani.
Gostilna združuje na izredno posrečen in originalen način staro družinsko tradicijo gostinstva, ki jo je pričela družina Bolka. Njihova postrežba upošteva najnovejše trende svetovnih gostiln in restavracij. To je danes zelo iskano, saj predstavlja vrnitev k koreninam, k naravi in v čase, ko je človek živel z naravo v sozvočju. V čase, ko je bil z naravo povezan v neskončnem ciklu soodvisnosti. Tradicija za družino Bolka, ki so lastniki gostilne, pomeni veliko obvezo, da nadaljujejo večstoletno zgodbo, ki so jo začeli njihovi predniki.
Po ogledu njihove spletne strani smo bili presenečeni, da je bila zelo zastarela in za današnji čas povsem neprimerna. Zato smo se povsem na lastno pobudo lotili izdelati njen osnutek, ki je predstavljen na tem mestu, žal pa do realizacije na koncu ni prišlo.
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Gostilna Krištof
Danes je gostilna Krištof orientirana predvsem v moderne kulinarične ideje, ki slonijo na prepletanju slovenske tradicije in svetovnih gurmanskih novosti, celotna filozofija pa seveda temelji na sezonsko svežih sestavinah (vsaj 4 novi jedilni listi letno, aktualni tedenski meniji ...) v kombinaciji s širokim izborom slovenskih in svetovnih vin. Krištofov vinski list tako obsega preko 150 vrst buteljčnih vin za enogastronomske poznavalce.
Zapri
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si