Reference - Spletne aplikacije

M&K Dispensing

M&K Dispensing
Kitajsko podjetje M&K Condiment Dispensers je proizvajalec aparatov za doziranje raznih dodatkov hrani (majoneze, ketchupi, ...), ki jih uporabljajo v gostinskih lokalih. V matični državi imajo vodstvo s skupnimi službami ter celotno proizvodnjo aparatov, v Združenih državah Amerike pa predstavništvo in prodajno mrežo.
Zahtevnejši del spletne aplikacije predstavlja njena spletna povezava s proizvodnjo. Z njo lahko sami redno vpisujejo izdelane aparate, ki se beležijo v bazi podatkov, prikazujejo pa s posebej narejenim nadzornim sistemom CMS, ki smo ga izdelali istočasno s spletno stranjo.
Naročniki spletne strani so nas poiskali preko svojega zastopnika za Slovenijo, ker jim dotedanja stran ni ustrezala, bila pa je tudi pomanjkljiva. Zaenkrat je bila samo statična, kar pomeni, da ni operirala z bazo podatkov. Ker smo bili kljub lepemu zaslužku še vedno veliko cenejši od nemških izvajalcev, smo se dogovorili za posel. Oblikovno je stran izdelana povsem po zahtevah naročnika, ki nam je dostavil podrobne specifikacije v Power Pointu.
Delo smo po zelo korektnem in zglednem sodelovanju uspešno opravili, kar nas še posebej veseli. S tem smo dobili dobro popotnico za njihova nova naročila, hkrati pa nam je pohvala dodatna potrditev, da smo s svojim znanjem lahko kos tudi najtežjim problemom.
  • leto izdelave: 2019
  • stranka: M&K Condiment Dispensers
  • povezava: M&K Dispensing
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si