Reference - Spletne strani

Gostilna Pr' Bizjak

Gostilna Bizjak
V vasi Zgornja Bela pri Preddvoru, ki leži ob vznožju Storžiča, že dolga desetletja domuje Gostilna Pr' Bizjak. Poleg odlične hrane in pijače imajo v svoji ponudbi tudi catering ter prirejanje porok za večje število svatov. Izredno lep in velik park z dvema bajerjema in rastlinjem omogoča mladoporočencem nepozabno doživetje, ki ga lahko popestrijo tudi s helikopterskim poletom po Gorenjskem.
Pomemben del ponudbe Gostilne Pr' Bizjak pa predstavlja pet glamping hišic na obrobju njihovega parka, ki so zaradi lepe narave in dobre ponudbe zasedene vso poletno sezono.
  • leto izdelave: 2016
  • stranka: Gostilna Pr' Bizjak, Zg. Bela pri Preddvoru
  • povezava: Gostilna Bizjak
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Gostilna Bizjak
V letu 2015 smo pri naši gostilni zgradili glamping park, v katerem je osem manjših lesenih hišk ter ena večja družinska hiška za spanje, dve večji sanitarni enoti z osmimi privatnimi kopalnicami ter štiri lesene kadi.
Po izletu v prelepe gore, kolesarjenju okrog Preddvora, Jezerskega, Brda pri Kranju, potepu po bližnjih znamenitostih in ostalih dogodivščinah se boste lahko razvajali v naših hiškah. Umirjen večer v leseni kadi pri hiški, ob soju svečk in kozarcu penine ter zbujanje v sončna jutra v objemu narave vam lahko pričara posebno doživetje, užitek, ki se vam vtisne v spomin.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si