Reference - Spletne strani

Gala In

Gala In
Ena naših prvih spletnih strani, ki smo jo izdelali v spletnem studiu G-Soft, je bila za znano gorenjsko gostilno, picerijo in pivovarno Gala In. Nahaja se nedaleč od avtoceste, ki vodi iz Ljubljane do mejnega prehoda Karavanke. Je v neposredni bližini krožišča z Avsenikovim spomenikom pri Lescah na Gorenjskem, ki ga poznajo vsi, ki so v zadnjih letih obiskali Bled. Njihova ponudba je dokaj široka, zato lahko ustreže še tako zahtevnim gostom.
Piceriji daje posebno veljavo tudi velika pokrita terasa, ki pride še kako prav v poletnih mesecih. Okrog poslopja pa je velika zelenica, na kateri so številna igrala, ki so postavljena v veliko veselje otrok obiskovalcev.
Celoten izgled notranjosti poslopja in okolice je nazorno prikazan v galeriji slik.
  • leto izdelave: 2016
  • stranka: Gostilna, picerija in pivovarna Gala In, d.o.o.
  • povezava: Gala In
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Gostilna, picerija in pivovarna Gala-In
Gostilna, picerija in pivovarna Gala In se lahko pohvali z lepo urejeno gostilno na izredno atraktivni lokaciji ob avtocesti Ljubljana - Jesenice. Z avtoceste se zavije za Bled, na krožišču z Avsenikovim spomenikom pa po stari cesti proti Jesenicam. Gala In leži tik za Petrolovo črpalko. Odprta je vsak dan od 10:00 do 22:00.
Pivovarna Gala In obstaja od leta 2003, ko smo po češkem receptu pričeli z izdelavo svojega piva, ki ga točimo našim gostom. Stranke pa si lahko po želji vzamejo pivo tudi domov, saj naše pivo tudi stekleničimo.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si