Reference - Spletne strani

Original Pohorci

Original Pohorci
Tudi spletno stran za narodnozabavni ansambel Original Pohorci smo izdelali že v prvem letu naše nove dejavnosti, ki je izdelava spletnih strani. Obiskovalci te strani lahko na podstrani Posnetki poslušajo njihove skladbe, ki so bile izdane na dveh zgoščenkah. Na isti podstrani je tudi video posnetek lepe pesmi tega kvinteta. Poleg tega si lahko obiskovalci na podstrani Galerija ogledajo tudi fotografije trenutne in prejšnjih zasedb tega ansambla z dolgoletno tradicijo.
Ansambel veliko nastopa v domačem okolišu pod Pohorjem, igrajo pa na raznih koncertih, predvsem pa razveseljujejo svate z lepo slovensko narodnozabavno glasbo na številnih porokah.
  • leto izdelave: 2016
  • stranka: narodnozabavni ansambel Original Pohorci
  • povezava: Original Pohorci
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Original Pohorci
Original Pohorci smo narodno-zabavni ansambel s šestimi člani, ki je svoje delovanje uradno pričel leta 1996. Naša glavna želja je kvalitetno izvajanje narodno-zabavne in zabavne glasbe. Igramo Avsenikovo in ostalo kvintetovsko glasbo, skladbe Slaka in drugih trio ansamblov ter slovenske in tuje zabavne pesmi. Nastopamo na veselicah, porokah, rojstnih dnevih ter prireditvah, ki so povezane z glasbo. Vedno poskrbimo za pester show program.
Pokličite nas in z veseljem se bomo udeležili vašega slavnostnega dogodka, na katerem bomo poskrbeli za odlično glasbo in prijetno vzdušje.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si