Reference - Spletne strani

Dare Jarc

Dare Jarc
Za Dareta Jarca smo v spletnem studiu G-Soft izdelali spletno stran, na kateri objavlja svoja razmišljanja in snovanja. Poleg tega pa omogoča tudi drugim obiskovalcem spletne strani objavljati razne prispevke, ki se lahko nanašajo na katerokoli temo. Edini pogoj je, da ti avtorji ne pišejo stvari, ki bi bile neprimerne ali celo žaljive do tistih, s katerimi se ne strinjajo.
Poleg razmišljanj o življenju in političnem dogajanju piše tudi o letalstvu, saj je bil vse do upokojitve skoraj 40 let zaposlen v naši letalski družbi Adria.
Zanj smo izdelali tudi urejevalnik spletne strani, ki mu služi za objavljanje svoji objav in prispevkov, v načrtu pa ima še dodatno obogatitev spletne strani z zanimivim gradivom.
  • leto izdelave: 2017
  • stranka: Dare Jarc, Kranj
  • povezava: Dare Jarc
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Dare Jarc
Spletno stran sem si zamislil z namenom, da lahko na njej obiskovalcem prikažem svoje poglede na družbene vrednote in domoljubje ter osebnostna spoznanja. Naravne darove in bogastva Slovenije, ki so jih naši predniki modro hranili in plemenitili za potomce, smo dolžni s pridobljenim znanjem vzdrževati in z modrostjo dopolnjevati ter prepustiti našim otrokom. Skupaj sprejmimo izzive in oblikujmo družbo, ki je sposobna boljšega in pravičnejšega življenja v Sloveniji.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si