Reference - Spletne strani

Tiskana vezja Gromark d.o.o.

Tiskana vezja Gromark
V podjetju Gromark d.o.o. iz Hotemaž pri Preddvoru se ukvarjajo z načrtovanjem in oblikovanjem tiskanih vezij, ki jih izdelujejo po naročilu svojih strank.
Tiskana vezja izdelujejo od razvoja prototipov do končnih izdelkov elektronike, vključno z nabavo in vgradnjo vseh potrebnih komponent za sestavo. Ker je njihova glavna skrb kvaliteta izdelkov, jih Gromarkovi kontrolorji natačno pregledajo, da se izognejo kasnejšim reklamacijam.
  • leto izdelave: 2018
  • stranka: Tiskana vezja Gromark d.o.o., Hotemaže pri Preddvoru
  • povezava: Gromark
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Gromark
Podjetje GROMARK d.o.o. smo ustanovili leta 2014, saj smo takrat že prerasli samostojno podjetniško dejavnost. Naši začetki pa segajo v leto 1998, ko smo na podlagi izkušenj, pridobljenih na podobnem delu v industriji, pričeli s samostojno dejavnostjo. Od vsega začetka se ukvarjamo z načrtovanjem in oblikovanjem, končni rezultat našega dela pa je dobava tiskanih vezij po naročilu naših strank. Največjo pozornost namenimo kvaliteti izdelkov, saj je naše največje zadovoljstvo, če so naročniki z njimi zadovoljni.
Ker se zavedamo, da je kvaliteta izdelkov predvsem odvisna od kakovosti materialov, posvetimo njihovi izbiri kar največjo pozornost. Pri tem ne postavljamo v ospredje nabavne cene surovin, ampak ugled proizvajalca, ki si ga pridobi z leti. Nabavljamo izključno materiale, ki ustrezajo zahtevnim predpisom in so mednarodno uveljavljeni.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si