Reference - Spletne strani

Filter PRB

Filter PRB
Slovensko podjetje PRB d.o.o. iz Srednjih Bitenj pri Žabnici proizvaja filtre za tekoče in plinaste medije, poleg tega pa imajo v svojem proizvodnjem programu tudi brizganje izdelkov iz plastičnih mas. Njihove filtre vgrajujejo razna podjetja po celem svetu v naprave, ki morajo zagotoviti čistost tekočih medijev.
Studio G-Soft jim je izdelal spletno stran poleg tega pa tudi logotip podjetja, saj je bil star, ki so ga uporabljali prej, zelo zastarel.
Tudi fotografije vseh filtrov, ki so prikazani kot galerija slik na podstrani Filtri, smo posneli in priredili na primerno obliko v našem studiu.
  • leto izdelave: 2020
  • stranka: Filter PRB d.o.o., Srednje Bitnje
  • povezava: Filter PRB
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Filter PRB
Osnovna specialnost podjetja PRB d.o.o. je masovna proizvodnja filtrov za tekoče in plinaste medije ter brizganje plastičnih mas. Imamo dolgoletne izkušnje in odlične tehnične rešitve v proizvodnji zelo zahtevnih brizganih filtrov in podobnih izdelkov.
Naši filtri so po celem svetu vgrajeni v različne tehnične komponente, ki zahtevajo čistost filtriranega medija, kot so voda, gorivo, olje, čistila, kemikalije, barve, laki, zrak, različni plini, vakuum. Filtre in ostale brizgane dele proizvajamo po zahtevah kupca. Serijska orodja za brizganje, montažne priprave in postopke izdelamo sami. Filtre in različne dele proizvedemo, sestavimo, kvalitetno kontroliramo in zapakiramo. Po želji lahko tudi tehnično svetujemo, izdelamo prototipna orodja in prilagodimo izdelek zahtevam kupca.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si