Reference - Spletne strani

Kranjski veterinarski center

Kranjski veterinarski center
Skupina mlajših veterinarjev je leta 2020 ustanovila Kranjski veterinarski center d.o.o., zanj pa so zgradili novo stavbo na Kokrici v severnem okolišu Kranja. Tako kot njihova ostala konkurenca se posvečajo manjšim živalim v svoji ambulanti, medtem ko se za večje odpravijo na teren.
V studiu G-Soft smo jim po njihovi zamisli izdelali spletno stran, ki je vsebinsko dokaj zahtevna, priskrbeli pa smo jim tudi vse primerne profesionalne fotografije.
Z našim urejevalnikom spletne strani CMS lahko sami vpisujejo vse tisto, kar se jim je zdelo potrebno, da naredijo v najkrajšem možnem času. Objave lahko kasneje tudi popravljajo ali pa izbrišejo iz baze podatkov.
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Kranjski veterinarski center KVC
KRANJSKI VETERINARSKI CENTER, veterinarske storitve in trgovina, d.o.o. je zasebna veterinarska organizacija, locirana v gorenjski regiji, v Mestni občini Kranj, v naselju Kokrica, tik ob Cesti na Brdo. Izpolnjuje splošne, kadrovske in posebne pogoje, ki jih morajo izpolnjevati veterinarske organizacije, za organizacijsko obliko veterinarska ambulanta C in veterinarska lekarniška postaja. Gospodarska družba je verificirana in vpisana v register verificiranih veterinarskih organizacij pri Veterinarski zbornici Slovenije kot veterinarska ambulanta C in veterinarska lekarniška postaja. Podjetje je v 100 odstotni lasti družbenikov, ki smo v podjetju tudi zaposleni.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si