Reference - Spletne strani

T. Glavan - navijanje tuljav

T. Glavan - navijanje tuljav
Navijanje tuljav in navijanje transformatorjev predstavlja za podjetje T. Glavan d.o.o., ki se je ustanovilo že daljnega leta 1971, osnovno dejavnost. Skozi leta so obseg svojega dela razširili še na brizganje plastičnih tuljavnikov, ki jih večinoma uporabljajo za svoje izdelke, četrti korak pa so naredili s konfekcioniranjem najrazličnejših kablov. Za delo imajo veliko potrebnega znanja, ki so ga pridobili v vseh letih obstoja.
Obrtno dejavnost so leta 2005 nadomestili z ustanovitvijo družbe z omejeno odgovornostjo, v kakršni obliki deluje še danes.
V studiu G-Soft smo podjetju izdelali spletno stran, s katero se predstavljajo na svetovnem spletu.
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani T. Glavan d.o.o.
V podjetju T. Glavan d.o.o. v sodelovanju s svojimi kupci razvijamo in proizvajamo navite komponente in njihove dele, kot so: tuljave navite na različne vrste plastičnih in kovinskih tuljavnikov; samonosilne tuljave izdelane iz termolepljive žice (audio tehnika, senzorji, rfid antene ipd.); različne vrste dušilk; grelne tuljave; indukcijske tuljave; visokonapetostne vžigalne tuljave; statorska navitja za elektromotorje; tuljave za solenoide; transformatorji; folijske tuljave in transformatorji; ortociklične tuljave (polnilni faktor z žico okroglega preseka do 90,7 %, pri običajnih tuljavah z »divjim« navitjem le-ta znaša 73 %)
V povezavi z zgoraj navedenimi izdelki izvajamo še naslednje storitve: brizganje tuljavnikov z ali brez kovinskih insertov iz različnih materialov (PA66 30%GF, PA6 30%GF ali po zahtevah kupca); zabrizgavanje oziroma oplaščevanje navitih tuljav; vakuumsko zalivanje navitih komponent; varjenje transformatorskih jeder z TIG postopkom v zaščitni atmosferi brez dodajanja materiala; tamponski tisk; kabelska konfekcija; CAD načrtovanje in konstruiranje orodij in priprav (navijalna in spajkalna orodja, orodja za fluksanje in obdelavo bakrene lakirane žice ipd.)
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si