Reference - Spletne strani

Avtoelektrika Jevšek

Avtoelektrika Jevšek
V servisu Avtoelektrika Jevšek opravljajo vse vrste del, ki so povezane z elektriko vozil. Napake, do katerih sčasoma pride, odkrijejo z diagnostičnimi napravami, ki so zaradi uvajanja elektronike in mikroračunalnikov v vozila nujno potrebne.
Najpogosteje se pojavijo težave na ožičenju vozila in svetilih, ki jih v servisu strokovno odpravijo. Pri novejših vozilih je menjava žarnic preveč komplicirana, zato so pri tem delu potrebne roke strokovnjaka.
Posebno področje dela je tudi popravilo in polnjenje klimatskih naprav, ki je opisano v nadaljevanju. Poleg tega, da klimatska naprava deluje pravilno, mora iz šob pihati čist zrak. To je pomembno, ker lahko onesnažen zrak škoduje zdravju potnikov v vozilu. V servisu naredijo dezinfekcijo klimatske naprave, ki obsega menjavo filtra, čiščenje vseh cevi za dotok zraka ter uničenje vseh mikroorganizmov s posebnim dezinfekcijskim sredstvom. V servisu Avtoelektrika Jevšek poskrbijo tudi, da bo avtoklima vozila delovala brezhibno, kar je pomembno skozi vse leto. Če ugotovijo, da je z njo nekaj narobe, naredijo vse, kar je potrebno, da bo spet pravilno delovala.
Poleg tega v servisu testirajo akumulatorje in jih po potrebi zamenjajo. Kadar se v vozilu pokvari zaganjač ali alternator, ga strokovno usposobijo ali nadomestijo z novim.
Med ostala dela spada še vse, kar je povezano z elektriko avtodomov, prikolic, vlečnih kljuk in avtoakustiko. Pri slednji omenjamo naprave Pioneer, za katere so uradni zastopniki.
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani Avtoelektrika Jevšek
Aaaaaaaaaaaaa
Bbbbbbbbbbbb
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si