Reference - Spletne strani

J&A Marsian

Alojz Ajdič
J&A Marsian d.o.o. je novo slovensko podjetje, ki je bilo ustanovljeno z namenom razvijanja z Marsom povezanih iger. Njihova dejavnost je realizacija dolgoročne vizije razvoja virtualne resničnosti Mars Metaverse s svojim funkcionalnim gospodarstvom, ki ga bo podpirala bodoča kriptovaluta Marscoin.
Podjetje ima dolgoročne cilje za prihodnost bivanja na oddaljenem planetu Mars. Pri tem imajo v mislih naslednje:
Razvoj mobilne igre 'Marscoin The Game':
Logika igre vključuje gradnjo prvih naselbin na Marsu, v katere spadajo sedež, tovarne, trgovski centri, igralnica ter posamezne stanovanjske hiše. Za gradnjo stavb bo igralec potreboval finančna sredstva in material, ki ga je mogoče najti z raziskovanjem bližnje in nekoliko bolj oddaljene okolice gradbišča na Marsu.
Razvoj virtualne resničnosti Mars Metaverse 'Marscoin The World':
Dolgoročna vizija podjetja je razvoj okolja navidezne resničnosti na planetu Mars, na katerem se bo uporabljala edinstvena plačilna kriptovaluta Marscoin. Igralci bodo lahko kupovali ali prodajali gradbene parcele in obdelovalne površine v metaverzumu Marsa. Na teh parcelah bodo lahko zgradili stanovanjska poslopja ali gospodarske objekte. V navidezni resničnosti bodo omogočene vse storitve kot v resničnem življenju. Dodane bodo z Marsom povezane posebnosti, med katere velja omeniti polnjenje vesoljskih plovil s potrebnim gorivom in podobno.
Na koncu pa še par besed o Marscoinu, ki bo predstavljal edinstveno plačilno kriptovaluto. Ta bo zagotavljala svojo popolno uporabnost in zamenljivost s fiat valutami, saj bo uvrščena na nekatere izmed najboljših kriptoborz.
Podrobneje lahko spoznate igro na spletni strani J&A Marsian, ki sodeluje z več svetovnimi računalniškimi strokovnjaki za področje iger in kriptovalut. Na spletni strani si lahko ogledate tudi kratek video prve od iger Marsgaming.
  • leto izdelave: 2022
  • stranka: J&A Marsian d.o.o.
  • povezava: J&A Marsian
ločilo ločilo ločilo
Kopija dela besedila s spletne strani J&A Marsian
Aaaaaaaaaaaaa
Bbbbbbbbbbbb
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si