Socialna omrežja

Studio G-Soft ima poleg svoje uradne spletne strani in treh dodatnih, ki služijo za našo boljšo prepoznavnost, tudi svoje strani oziroma profile na več socialnih omrežjih. Z njimi skuša doseči čim večji obseg ljudi, med katerimi se lahko pojavijo potencialne stranke, ki iščejo primernega izdelovalca spletnih strani. Socialna omrežja so tako v zadnjih letih postala odličen in brezplačen medij reklamiranja.

Facebook

Na najbolj razširjenem in priljubljenem socialnem omrežju Facebook obveščamo obiskovalce o novih spletnih straneh oziroma referencah, ki jih izdelamo v našem studiu.
Dodajali bomo tudi objave na naših drugih socialnih omrežjih in predvsem razne video prispevke na Youtubu.
Izdelovalcem spletnih strani pa nudimo tudi strokovne članke in koristne nasvete predvsem glede optimizacije spletnih strani SEO. Te si sicer lahko ogledajo na naši spletni podstrani Blog, ne bo pa odveč, če jih bodo lahko dobili tudi na Facebooku.

Youtube

Za objavljanje raznih kratkih filmčkov, ki smo jih naredili za boljšo predstavitev naše dejavnosti tudi v video obliki, uporabljamo zelo razširjeno socialno omrežje Youtube. Zaenkrat smo izdelali dve taki predstavitvi, po vsaki novi pa bomo spodnji seznam sproti nadgrajevali.

Twitter

Ker dajejo mnogi, ki iščejo informacije na socialnih omrežjih, prednost Twitterju pred ostalimi, smo se z odprtjem tega portala izognili temu, da ne bi zvedeli za našo dejavnost. Ker sproti dodajamo tudi nove objave, je ta namen še bolj upravičen.

Instagram

Svoj profil imamo tudi na socialnem omrežju Instagram saj nam omogoča, da lahko javnosti ponudimo na ogled fotografije in video filmčke našega studia. Zaenkrat smo objavili dva, kadar pa bomo naredili še nove, jih bomo dodali na našem Instagram profilu.
Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si